Bedrijven

Over E-surance

E-surance is een product
van Datafin bvba.

FSMA 019558 A-B
Ondernemings nr: 0420.346.530

Klantlogin Nog niet geregistreerd?

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Over E-suranceOver E-surance

E-Surance is een CBFA erkende en onafhankelijke verzekeringsmakelaar die zich volledig ten dienste van de klant stelt om deze zo vlug en zo goed mogelijk te helpen. Op deze site vindt u niet alleen meer uitleg over de verschillende soorten verzekeringen, de site laat u ook toe in enkele stappen meerdere gratis offertes aan te vragen en te vergelijken waardoor u een overzicht krijgt van wat er allemaal op de markt aanwezig is. Dit overzicht moet u vervolgens toelaten de verzekering te kiezen die het best bij uw wensen aansluit.

Dankzij de gedetailleerde informatie bij elke verzekering weet u onmiddellijk waar u aan toe bent. Overdag, 's avonds of 's nachts, u kiest zelf wanneer u geïnformeerd wil worden en dit in alle rust. Aan de hand van een zestal vragen berekent u uw bijdrage en kunt u eventueel zelf de gewenste polis afsluiten.

E-Surance werkt samen met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen waardoor wij zowel voor particulieren als voor ondernemingen om het even welke verzekering kunnen aanbieden. Vindt u de verzekering die u zoekt niet terug op deze site? Vraag dan een persoonlijk adviesgesprek aan en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn. Het spreekt voor zich dat wij steeds de grootste zorg schenken aan het beschermen van uw gegevens om uw privacy te garanderen.

Door deze eenvoudige formule bespaart u niet alleen tijd maar ook een pak geld aangezien u steeds de keuze heeft uit meerdere verzekeringen. Wenst u de beste of de goedkoopste? Wenst u binnen het gamma van een bepaalde maatschappij te blijven? Dankzij E-surance bent u altijd zeker van de beste oplossing!

 

Powered by Insusite - Created by CRM.art